~REQUEST TARIKH LAHIR™~

ASSALAMUALAIKUM....

Anda semua tidak perlu risau jika mahu ditapsirkan tarikh lahir!
Sebab saya akan buat link untuk anda komen supaya tarikh lahir anda di search.

Tarikh lahir ini tidak lah 100% benar.
Tetapi ditapsirkan mengikut analisis sains oleh Dato Fadzillah Kamsah.
jika mahu cari ~link~ tapsir tarikh lahir ni sila cari di Kaunter Klik2

Kaunter Klik2

di sebelah kanan side bar!!
cara merequest dengan cara komen di ~REQUEST TARIKH LAHIR™~dan bagi tarikh lahirnya.
Komen anda amat dihargai untuk membaiki mutu blog ini. Terima kasih.

23 komen:

pretty_pinky said...

hye..nice blog.. cool la..ade api2 lg .hehe..wah leh tafsir tarikh lahir ea..can i join u all?

~@cap~1995 said...

preety_pinky:thank...pujian awk sangat bermakna!!..:)

criterkiter said...

Leh tafsir tarikh lahir ke??? Tafsir tarikh ni... 24 April 1994....

~@cap~1995 said...

criterkiter:24 april 1994:
ok saya search kan!!:)

24/4/1994:
Anda adalah idealistik dan memerlukan sesuatu sebab untuk berasa gembira. Hubungan kekeluargaan yang kuat adalah penting buat Anda. Perasaan Anda mempengaruhi keputusan Anda. Anda sangat suka untuk membantu dan menjaga seseorang. Anda sangat setia dan boleh menjadi guru yang terbaik. Anda suka seni musik. Anda menjadi teman yang setia kepada sesiapa yang menjalin persahabatan secara serius.

criterkiter said...

Trime kasih...

~@cap~1995 said...

untuk raihana:
25/4/95

saya search kan untuk awk!!!

Anda adalah penyelesaian masalah. Anda adalah profesional, berterus terang, penilai yang baik dan sangat tegas. Anda selalu mempunyai perancangan yang hebat dan suka hidup dalam suasana kehidupan yang terbaik. Anda sangat suka mengendalikan manusia. Anda melihat manusia secara objektif. Anda akan memberitahu seseorang dengan cara Anda tersendiri bahawa Anda adalah ketua.

MusLImAh_sEJaTI said...

makaceh asyraf!!!!!!!!!!!!!cyg sama kmu mcm sahabat!!!

Adib said...

me>>29 Mac 1997

~@cap~1995 said...

adib:
29 mac 1997:
Anda sangat peka dan tradisional. Anda sukakan arahan dan sesuatu yang rutin. Anda hanya akan bertindak apabila faham sepenuhnya tentang apa yang sepatutnya Anda lakukan. Anda suka bekerja keras dan sangguh melakukan sesuatu kerja secara sendirian. Anda mudah tertarik dengan aktiviti luar dan merasai pertalian dengan alam sekitar. Anda berupaya untuk bersabar, tekun dan adakala dianggap degil.

Adib said...

thanx,asyraf.Bolehla...nasib baik positif...ade satu je positif

Dee said...

aku nk gak acap...
3 Februari 1989 bersamaan hari Jumaat.. tahun hijrah tak dpt cari lagi.. huhu... klu leh carikn skali laa tahun hijrah utk 3 Februari 1989 heh...

~@cap~1995 said...

dee:
3/2/1989:
Anda adalah perintis. Secara semulajadi Anda mempunyai sikap ingin tahu dan suka mengambil risiko serta sangat bersemangat (enthusiasm). Anda perlukan kepelbagaian dan tidak suka disekat. Dunia ini adalah sekolah Anda, Anda memerhatikan setiap peluang untuk mempelajari sesuatu daripada setiap situasi yang ditempuhi. Persoalan yang bermain difikiran Anda tidak pernah terhenti.



tahun masihi xdpt di kenal pasti:)

Dee said...
This comment has been removed by the author.
Dee said...

errr.... mcm tak btul jee tafsiran ko tuu... totally out.. haha..
aku ade tafsiran yg lagi tepat...
hampir sumer org, ckp more than 90% tepat mengenai diri die, temasuk aku 99% agree ngan tafsiran tuu...
nnti aku post kat blog aku, ko bace n comment k.. huhu..

~MOHD QHAIS HAKIM~ said...

nice blog asraf.i like it.so let me know about my besday mean.
mohd qhais hakim...06 november 1979.

~@cap~1995 said...

muhammad qhais hakim:
6 november 1979:
Anda adalah Pencari. Selalu menyelesaikan sesuatu yang tersembunyi,dan Anda sukar untuk menerima sesuatu perkara dengan mudah. Perasaan Anda tidak mempengaruhi keputusan Anda. Anda suka mempersoalkan apa yang ada disekeliling Anda tetapi Anda tidak suka dipersoalkan. Anda kerap dikenali sebagai ahli falsafah dan sangat berpengetahuan dan kadangkala bersendirian. Anda gemarkan perkara yang berteknikal dan berkebolehan untuk menjadi penyelidik yang baik dalam menyelesaikan sesuatu perkara. Anda sangat suka berahsia.

~MOHD QHAIS HAKIM~ said...

thanx asyraf..smuanya 2 btoi psl teman..cm skg ni..perasaan suka mempengaruhi keputusan teman..argh..tension..hehehe..apa2 pun tima ksh..

~@cap~1995 said...

mohd qhais hakim:ok...thank follow:)

A.I.N.U.L said...

me ~>> 8 januari 1997

~@cap~1995 said...

ainul:
8/1/1997:
Anda adalah penyelesaian masalah. Anda adalah profesional, berterus terang, penilai yang baik dan sangat tegas. Anda selalu mempunyai perancangan yang hebat dan suka hidup dalam suasana kehidupan yang terbaik. Anda sangat suka mengendalikan manusia. Anda melihat manusia secara objektif. Anda akan memberitahu seseorang dengan cara Anda tersendiri bahawa Anda adalah ketua.

A.I.N.U.L said...

ok thanx. btol2.. tapi, saya x ske jadi ketua..hehehe

~@cap~1995 said...

ainul:xske jadi ketua ker??
saya ske jer..hehe(xmalu)

Mohd Fadhil A.Rahim said...

8/1/1992

 

Copyright @ 2009/10 asyraf.com: ~REQUEST TARIKH LAHIR™~ | Original Template: Blogger | Modified By ASYRAF1995 dan ien | Resolution: 1024x768 | Best View: Google Chrome | Top