~komen dari mereka~

cain_rock!! 14.01.1994 jawap ar kalo berani
Details
2009-04-05 8:30 PM#
14.1.1994:Dilahirkan sebagai diplomat. Anda selalu memikirkan dan peka terhadap keperluan dan perasaan orang lain sebelum mengambil kira dirinya sendiri. Secara semulajadi sangat analitikal dan suka mengikut gerak hati. Anda tidak suka bersendirian. Persahabatan adalah penting buat Anda dan berupaya mendorong Anda untuk berjaya di dalam hidup; tetapi Anda sanggup untuk bersendirian jika hubungan yang terjalin itu tidak serasi.


thank follow and comment@upin02

  • Caturist™ 6.6.1972. Kisahkan yer. :)
    Details
    2009-04-05 6:23 PM#
6.6.1972:Anda sangat peka dan tradisional. Anda sukakan arahan dan sesuatu yang rutin. Anda hanya akan bertindak apabila faham sepenuhnya tentang apa yang sepatutnya Anda lakukan. Anda suka bekerja keras dan sangguh melakukan sesuatu kerja secara sendirian. Anda mudah tertarik dengan aktiviti luar dan merasai pertalian dengan alam sekitar. Anda berupaya untuk bersabar, tekun dan adakala dianggap degil.

thank follow and comment[shoutmix chat]*@elyasswhutt


Blogger D@U$™ said...

23/06/1994
tafsirkan...

April 5, 2009 2:50 AM

Hadir dengan idea baru. Memperolehi sesuatu dengan cara yang tersendiri. Anda merupakan yang paling jujur dan boleh mempelajari dengan baik teknik diplomasi.Anda suka mengambil inisiatif dan suka menjadi yang terbaik dan kebiasaannya adalah pemimpin atau boss. Bekerja sendiri merupakan pilihan terbaik Anda.

thank komen dan follow!!
Blogger izz vip said...

ko tafsirla kan ntuk akuhh...yg ko kasik tu ilang sendiri lak...

April 5, 2009 1:57 AM

dengan ikhlasnya aku tapsir:

Dilahirkan sebagai diplomat. Anda selalu memikirkan dan peka terhadap keperluan dan perasaan orang lain sebelum mengambil kira dirinya sendiri. Secara semulajadi sangat analitikal dan suka mengikut gerak hati. Anda tidak suka bersendirian. Persahabatan adalah penting buat Anda dan berupaya mendorong Anda untuk berjaya di dalam hidup; tetapi Anda sanggup untuk bersendirian jika hubungan yang terjalin itu tidak serasi.

thank komen!!
Komen anda amat dihargai untuk membaiki mutu blog ini. Terima kasih.

0 komen:

 

Copyright @ 2009/10 asyraf.com: ~komen dari mereka~ | Original Template: Blogger | Modified By ASYRAF1995 dan ien | Resolution: 1024x768 | Best View: Google Chrome | Top