~lagu untuk blog~

assalamualaikum.
ni adalah entry lagu blog [aku]
aku memilih lagu 'yuna=dan sebenarnya'

lagu ni unik&ada harapan lah untuk hidup.
lagi satu suara penyanyinya unik dan simple.


anda dengarkan lah..

kalau tidak hafal;ni liriknya
Yuna-Dan Sebenarnya

oh bulan jangan layan diriku lagi pabila, air mata membasahi pipi dan lagu2 di radio seolah2 memerli aku pabila, kau bersama yg lain [Dan Sebenarnya Lirik]

adakah perasaaan benci ini sebenarnya cinta yang masih bersemadi untukmu dan sebenarya ku mengharapkan di sebalik senyuman mu itu kau juga merindui aku

ku enggan berpura pura ku bahagia ku enggan melihat kau bersama si dia oh ku akui cemburu telah menular dalam diri pabila kau bersama yang lain

adakah perasaaan benci ini sebenarnya cinta yang masih bersemadi untukmu dan sebenarya ku mengharapkan di sebalik senyuman mu itu kau juga merindui aku

pabila kau merenung matanya ku rebah, jatuh ke bumi di saat kau benar-benar mahu pergi seperti ku bernafas dalam air adakah perasaaan benci ini sebenarnya cinta yang masih bersemadi untukmu dan sebenarya ku mengharapkan di sebalik senyuman mu itu kau juga merindui aku oh


Komen anda amat dihargai untuk membaiki mutu blog ini. Terima kasih.

16 komen:

MusLImAh_sEJaTI said...

best lagu neh!!!!chaiyok asyraf!!!mantopp

~@cap~1995 said...

alhamdullilah!!
muslimah sejati thank komen.

vanilla ais said...

love dis song!
sounds nice,simple n humble..

same taste la acap..
weeeee~

~MOHD QHAIS HAKIM~ said...

lagu tu sedih giler..btoi2 terkena pd diri teman skg..sob..sob..kenapa pd teman..bukan pd org lain..utk cerita sedih ini..sob..sob..

~@cap~1995 said...

vanilla ais:lagu nie...best sgt

mohd qhais hakim:yer ker???tapi sebab aper??

~MOHD QHAIS HAKIM~ said...

tak per..teman simpan sorang2 jer..lg pun jika teman cite pun..bknnya dia akn menjadi milik teman pun..huhu..

~@cap~1995 said...

mohd qhais hakim:ok....jangan sedey sgt..:)

LaDy NaS said...

aku suke lagu neh...suke sgt!

~@cap~1995 said...

lady nas:aku pon suke...hehe

admin said...

i like this song

~@cap~1995 said...

admin:me 2

Masz said...

best je lgu ni..

PinQib said...

SAYA SUKA yuna

~@cap~1995 said...

masz:mmg bez pon
pinqib:saya pon suke

CaPiQa said...

lagu tema ye. sesuaiii!~~~

~@cap~1995 said...

capiqa:yup lagu tema blog nie

 

Copyright @ 2009/10 asyraf.com: ~lagu untuk blog~ | Original Template: Blogger | Modified By ASYRAF1995 dan ien | Resolution: 1024x768 | Best View: Google Chrome | Top